2 min læsningBjørnebye slår fast: Bisseck-salg vil kræve rekordbeløb

AGF er Superligaens tredjebedste mandskab i indeværende sæson, når det kommer til indkasserede mål. Det skyldes ikke mindst den tyske forsvarsprofil Yann Aurel Bisseck, der efter sommerferien har slået sit navn fast med syvtommersøm.

2 min læsning
AGF sportschef Stig Inge Bjørnebye bekræfter, at der skal et rekordstort beløb til, hvis AGF skal sælge Yann Bisseck.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

AGF-sportschef, Stig Inge Bjørnebye, er en smule karrig med detaljer, når det kommer til det igangværende transfervindue.

Nordmanden vil hverken røbe, om der er spillere på vej ind eller ud, men for mindst én specifik spiller skal der noget ekstraordinært til, hvis opholdet i AGF allerede i dette transfervindue skal slutte.

Den 22-årige forsvarsstyrmand, Yann Aurel Bisseck, har spillet samtlige minutter for AGF i efterårets superligakampe, hvor han ligeledes har været kampafgørende med mål to gange.

Stig Inge Bjørnebye bekræfter da også, at det som minimum vil kræve et rekordstort beløb, hvis en anden klub skal lokke Bisseck væk fra AGF.

– Det er markedet, der bestemmer, men jeg mener jo bestemt, at det er realistisk ja, lyder det fra Bjørnebye.

AGF’s rekordsalg er i skrivende stund de cirka 25 millioner kroner, klubben i sommer fik, da den solgte Albert Grønbæk til norske Bodø/Glimt.

AGF-sportschef vil ikke afsløre konkrete transferplaner men: Det er nemt at sælge Aarhus!

Hvorvidt der indtil nu har været konkret interesse for Bisseck, vil AGF-sportschefen ikke svare på.

– Det vil jeg ikke kommentere af princip, ikke fordi det er Yann Bisseck, men af princip, lyder det fra Bjørnebye, der dog gerne bekræfte, at der er klubber, der viser interesse for spillere i AGF’s trup.

– Ja heldigvis. Det ville jo være et dårligt tegn, hvis der ingen interesse var overhovedet. Vi vil have en trup, som skaber interesse, lyder det fra nordmanden.

Fodboldøkonom: AGF nærmer sig den økonomiske top – kan skubbe FC Midtjylland ud af top 3

Yann Aurel Bisseck kom til AGF på en lejeaftale fra FC Köln i sommeren 2021. Lejeaftalen blev allerede i oktober samme år vekslet til en permanent transfer, og i den forbindelse fik AGF kontrakt på den i dag 22-årige tysker helt til sommeren 2026.

Yann Aurel Bisseck står noteret for i alt fire tyske U21-landskampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer