2 min læsningNy Brøndby-træner: Det var egentlig ikke ambitionen

Jesper Sørensen havde egentlig ikke planer om at vende tilbage til Brøndby IF som cheftræner.

2 min læsning
Jesper Sørensen er ny cheftræner i superligaklubben Brøndby IF.

Mandag blev spørgsmålet om det ledige trænersæde i Brøndby IF endelig besvaret, efter det har været ledigt siden midten af november.

Den ‘nye mand’ i spidsen for Brøndby-holdet er Jesper Sørensen, der kommer til klubben efter lidt mere end et år som dansk U21-landstræner.

Forinden tiden som dansk landstræner for U21-talenterne, var Jesper Sørensen dog at finde på sidelinjen i Brøndby – men som assistenttræner, hvor han var med til at føre Brøndby til det danske mesterskab.

I et interview med Viaplay fortæller han nu, at trods hans tidligere succes og erfaring i Brøndby, så var det egentlig ikke planen, at han skulle vende tilbage som cheftræner i klubben, dengang han tog over på U21-landsholdet.

– Nej, det var egentlig ikke ambitionen der. Da jeg var her sidst, der var det i en anden rolle. Min rolle var at gøre alt, hvad jeg overhovedet kunne, for at hjælpe Niels (Frederiksen, red.) med at gøre det bedst mulige med Brøndby.

– Da jeg blev U21-landstræner, synes jeg egentlig, at det var en ret stor ære. Det var en mulighed, jeg var super glad for – ellers havde jeg ikke forlænget med DBU her for bare fem uger siden.

– Jeg har så sidenhen fået en anden mulighed, som jeg gerne vil afsøge, og jeg er super glad for, at jeg står her i dag.

– Men min tanke var ikke, at jeg skulle tage på et års orlov eller udlån til DBU og så komme tilbage og blive cheftræner, lyder det fra Jesper Sørensen.

Jesper Sørensen takker DBU for Brøndby-mulighed: Ville opsøge muligheden

Jesper Sørensen var assistenttræner i Brøndby fra 2019 til 2021, hvorefter han blev udpeget som dansk U21-landstræner.

Jesper Sørensen og Brøndby har indgået en aftale, der løber frem til sommeren 2025.

Du kan se hele Viaplays interview med Jesper Sørensen i afspilleren øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer