2 min læsningJesper Sørensen takker DBU for Brøndby-mulighed: Ville opsøge muligheden

Den nye Brøndby-cheftræner, Jesper Sørensen, takker DBU for at have givet ham muligheden for at opsøge Brøndby-skiftet.

2 min læsning
Jesper Sørensen takker DBU efter Brøndby-skifte.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Mandag er det kommet frem, at Jesper Sørensen med øjeblikkelig virkning har skiftet jobbet som dansk U21-landstræner ud med jobbet som cheftræner i Brøndby IF.

Der var dog ikke meget, der tydede på, at et sådant jobskifte ville blive en realitet, da Jesper Sørensen i starten af december valgte at forlænge sin kontrakt med DBU frem til 2024.

Der skulle dog ikke gå mere end en måneds tid, før Jesper Sørensen alligevel valgte at hoppe fra et job til et andet.

Derfor takker Sørensen nu DBU, der gav ham lov til at opsøge muligheden i Brøndby. Det fortæller han i et interview på DBUs hjemmeside.

– Jeg har haft en rigtig lærerig og god tid i DBU, hvor jeg har haft muligheden for at arbejde sammen med en masse dygtige mennesker.

– Det har været et privilegie at kunne være med til at præge dansk talentudvikling fra forbundets side i samarbejde med klubberne.

Skarp konkurrence og ambitioner: CV begrunder valget af Jesper Sørensen

Jesper Sørensen fortæller, at han ikke kunne sig ‘nej’, da muligheden opstod for et potentielt jobskifte og til en stilling som cheftræner i Brøndby.

– Da muligheden for at blive cheftræner i Brøndby opstod, var det en mulighed jeg gerne ville opsøge, og i den forbindelse vil jeg gerne takke DBU for at give mig lov til det.

– Jeg vil også gerne takke alle spillerne, staben og folkene i DBU for den gode tid.

Jesper Sørensen har tidligere været assistenttræner i Brøndby fra 2019 til 2021. Herefter blev han som bekendt udnævnt som danske U21-landstræner, hvor han altså blot nåede at 11 kampe.

Jesper Sørensen og Brøndby har indgået en aftale, der løber frem til sommeren 2025.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer