Highlights: Legestue på Goodison – Brighton vandt efter målshow

Brighton scorede blandt andet tre mål på seks minutter, da de udspillede Everton på fremmed græs.

Everton og Brighton spillere i aktion i Premier League.
Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Brighton ydmygede Everton godt og grundigt på Goodison Park med cifrene 4-1.

Efter 14 minutter bragte gæsterne fra den engelske sydkyst sig foran. Japaneren Kaoru Mitoma slap fri inde i feltet, hvor hans skud tog en afretning inden den gik i mål til 1-0. Herefter blev målscoringen sat på pause indtil halvegen.

I starten af anden halvleg startede showet så for alvor. På bare seks minutter scorede Brighton tre mål. Først var det Evan Ferguson der efter 51 minutter scorede målet til 2-0, inden Solly March tre minutter senere øgede føringen. I det 57. minut ville Pascal Gross også være med, da han scorede målet til 4-0.

Til slut pyntede Demarai Gray på resultatet, da han sparkede et straffespark ind til 4-1. Med nederlaget er Everton stadig at finde i bundstriden, imens Brighton blander sig i kampen om europæiske pladser.