2 min læsningFrustreret Klopp: Som at tale til min mikroovn

Jürgen Klopp er ikke ligefrem imponeret over det dommerarbejde, der fandt sted under Liverpools 3-1-nederlag mod Brentford mandag.

2 min læsning
Jürgen Klopp, Liverpool-Brentford, Premier League.
Foto: Ritzau Scanpix

Godt nok er teknologien kommet langt, men talende mikroovne lader fortsat vente på sig.

Den tyske Liverpool-manager, Jürgen Klopp, er i hvert fald ikke i besiddelse af en sådan.

Således sammenligner han det at tale til dommerne med det at tale med sin mikroovn.

– Det er fuldstændig det samme som at tale til min mikroovn: Du får intet svar, lyder det fra Liverpool-manageren i et interview med beIN Sports.

Jürgen Klopps kommentar kommer i kølvandet på Liverpools 3-1-nederlag til Brentford mandag aften.

Her var den tyske manager utilfreds dommerkendelserne ved flere situationer, blandt andet ved Brentfords 3-1-scoring, hvor han mener at Liverpool blev snydt for et frispark.

Sammenligningen med at tale til sin mikroovn kommer dog i forbindelse med Brentfords standardsituationer, som han synes var lige på kanten. Der bliver skubbet for meget, men dommerne har altså ikke noget at sige.

– Det er altid det samme. Før sæsonen siger de (dommerne, red.) til os, at spillerne skal passe på i de situationer, fordi dommerne holder øje med den slags.

– Men så ser man den her slags kampe, hvor stort set alt er tilladt. Det er altid lige på grænsen.

– De (Brentford, red.) benyttede sig af det. I dag (mandag, red.) blev der dømt ét frispark mod det angribende hold, og det var mod os. Det er meget sjovt, siger Jürgen Klopp og understreger endnu en gang, at Brentfords tredje mål, ifølge ham, helt sikkert skulle have været annulleret.

Thomas Frank efter sejr over Liverpool: Fuldstændig vanvittigt

Med nederlaget indtager Liverpool sjettepladsen i Premier League efter 17 kampe. Her har Jürgen Klopp og co. fire point op til Manchester United på fjerdepladsen. Manchester United har dog en kamp i baghånden på Liverpool.

Du kan se højdepunkterne fra kampen i videoen øverst i artiklen.

Du kan se interviewet med Jürgen Klopp nedenfor.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer