Thomas Frank efter sejr over Liverpool: Fuldstændig vanvittigt

Brentford-manageren var efter sejren over Liverpool meget tilfreds med sit holds præstation, hvor han følte de havde styr på Liverpool.

Thomas Frank var en glad mand efter sejren mod Liverpool.
Soccer Football - Premier League - Brentford v Liverpool - Brentford Community Stadium, London, Britain - January 2, 2023 Brentford manager Thomas Frank celebrates after the match Action Images via Reuters/John Sibley EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Da Jürgen Klopp ønskede Thomas Frank et godt nytår inden kampen, håbede han nok ikke, at Frank ville få så god en start på det nye år.

Ikke desto mindre blev det til en perfekt start på året for Brentford, da de slog Liverpool 3-1 hjemme på Gtech Community Stadium.

Efter kampen var det da også en utrolig tilfreds Thomas Frank, der stillede op til interview med Viaplay, hvor han ikke holdt igen med roserne til sine spillere.

– Vi slår Liverpool på hjemmebane, det er fuldstændig vanvittigt. Vi fik to mål annulleret i første halvleg, hvor vi snakker om millimeter. Det var fuldstændig vildt, siger Frank.

– Det var en super præstation fra spillerne, de løb sig selv under banen men stadig havde mod til at spille, når vi skulle spille.

Kort inde i anden halvleg fik Liverpool reduceret, og selvom mange forventede, at Brentford ville blive nervøse, så var Frank aldrig i tvivl.

Highlights: Brentford slår Liverpool i meget underholdende kamp

– Der tænkte jeg, at det var lige tidligt nok. Men omvendt så synes jeg, at vi inden deres udligning havde fuldstændig styr på dem – og det havde vi egentlig også indtil sidst, hvor der kom et par halvstore chancer, sluttede den danske manager.

Efter sejren er Brentford oppe på en syvendeplads i Premier League, hvor de blot er to point efter Liverpool.