1 min læsningAnalysefirma: Sådan ender Premier League-sæsonen – skuffelse for City

Bolden ruller igen i verdens bedste liga, hvor der er spænding både i toppen og bunden. FiveThirthyEight har forudset, hvordan det hele ender.

1 min læsning
Premier League-trofæet.
Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Arsenal vinder Premier League…

ifølge analysefirmaet FiveThirtyEight, der ud fra statistik fra blandt andet Opta har forudset, hvordan Premier League-sæsonen ender.

Holder spådommen stik, kan Arsenal-fans, der er nervøse for om The Gunners kan gøre en ende på titeltørken, ånde lettet op. Ifølge forudsigelsen har de nemlig 50 procents chance for at vinde trofæet foran Manchester City, der har 41 procents chance.

Artiklen fortsætter efter reklamen

I den gennemsnitlige simulerede sæson ender Arsenal således to point foran Manchester City på andenpladsen, der lige akkurat ikke genvinder titlen.

I kampen om de Champions League-givende pladser ender Chelsea og Tottenham som sorteper, imens ellers formstærke Newcastle også ender udenfor det fine selskab

De bliver overhalet af Manchester United og Liverpool, hvor sidstnævnte stjæler fjerdepladsen på målforskel.

Lige så tæt er det også i bunden, hvor Southampton og Everton akkurat klarer frisag med et enkelt point mere end Wolves, der tager turen ned i Championsship i følgeskab med Bournemouth og Nottingham Forest.

Arsenal har ikke vundet mesterskabet siden 03/04 sæsonen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer