2 min læsningTransferjournalist: Chelsea henter brasiliansk ‘bæst’ – blandt de største talenter på sin position

Der er efter sigende allerede fuld gang i transferaktiviteten hos Premier League-klubben Chelsea, som ser ud til at hente endnu et stort talent til klubben.

2 min læsning
Chelsea Logo

Januar-transfervinduet er efterhånden over os, og flere klubber rundt om i Europa er allerede godt i gang med at tilføje nye navne til sine respektive holdkort.

Et af de hold er Premier League-klubben Chelsea, som allerede har annonceret købet af David Datro Fofana, mens Benoit Badiashile også meldes på plads i klubben i en handel, der angiveligt løber op i omkring 280 millioner kroner.

Nu skulle klubben igen være klar til at præsentere en ny spiller, der snart kan slutte sig til de blå fra London. Det fortæller den troværdige transferjournalist, Fabrizio Romano.

Ifølge Romanos oplysninger har Chelsea og den brasilianske klub Vasco da Gama færdiggjort en aftale, der sender den blot 18-årige brasilianske midtbanespiller, Andrey Santos, til klubben.

En aftale der efter sigende skulle løbe op i en pris på 12,5 millioner euro. Derudover skulle en række bonusser være en del af aftalen, som i sidste ende kan ende ud i en samlet pris på 20 millioner euro – svarende til små 150 millioner kroner.

På trods af sine blot 18 år har Santos allerede spillet 37 kampe på Vasco da Gamas førstehold, mens det også er blevet til seks kampe for det brasilianske U16-landshold.

Artiklen fortsætter efter tweetet

Den tidligere Lyon- og Brasilien-stjerne, Juninho, har tidligere talt om Santos i store vendinger. Tilbage i juni fortalte han blandt andet følgende om det unge stortalent:

– Jeg har aldrig set en spiller på 18 år, så klar som ham. Fysisk er han et bæst, teknisk er han på et højt niveau. Han bliver ikke bare bedre end mig… Han bliver meget bedre end mig.

Santos, som efter sigende skulle være i London med sin familie, hvor blot et lægetjek mangler for at skiftet bliver en realitet, beskrives som et rigtig stort talent. Ifølge det internationale center for sportsstudier, CIES’, seneste analyse, betragtes Santos som det ottendestørste talent under 21 år i 2022 i kategorien ‘Tovejs midtbane’.

Se listen samt de i alt 20 lister over de største talenter anno 2022 under 21 år på forskellige positioner, hvor blandt andre også seks danske talenter bliver fremhævet, herunder.

Studie vurderer: Seks danskere blandt de største talenter i verden

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer