2 min læsningSkarp konkurrence og ambitioner: CV begrunder valget af Jesper Sørensen

Der har været skarp konkurrence om jobbet som cheftræner i Brøndby. Nu begrunder klubbens fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, ansættelsen af Jesper Sørensen.

2 min læsning
Derfor har Brøndby valgt Jesper Sørensen som ny cheftræner.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Mandag blev det offentliggjort, at Brøndby har fundet klubbens nye cheftræner i form af Jesper Sørensen, der overtager tøjlerne i klubben med øjeblikkelig virkning.

Men valget af klubbens nye cheftræner har ikke været let. Der har nemlig været skarp konkurrence om jobbet.

Derfor har man fra Brøndbys side set nærmere på fremtidige ambitioner, som har spillet en væsentlig rolle i valget af Jesper Sørensen som klubbens nye cheftræner. Det fortæller Carsten V. Jensen på klubbens hjemmeside.

– Vi har haft et meget kvalificeret felt af kandidater til jobbet og været bredt omkring både indenlands og udenlands. Vi har været forbi flere runder med de stærkeste af kandidaterne, så det har været i skarp konkurrence, at valget er faldet på Jesper.

Ifølge ‘CV’ har blandt andet Jesper Sørensens indgående kendskab til klubben, hvor han har været assistent fra 2019 til 2021, haft en indflydelse på valget, mens også arbejdet med unge spillere og integrationen af disse på klubbens førstehold har spillet en rolle.

– Ambitionen er at være en fast bestanddel af toppen i dansk fodbold og at konkurrere om mesterskaber og europæiske gruppespil. Fremadrettet vil vi udvikle de sportslige budgetter, men fokus er samtidig fortsat på at få integreret endnu flere unge spillere, som kommer igennem Brøndby Masterclass, hvilket Jesper har stor erfaring med. Samtidig har det haft vægt, at Jesper kender ligaen indgående og ikke mindst qua sin historik i klubben kender til hverdagen og kravene i Brøndby IF.

– Jesper er efterhånden en erfaren herre i dansk fodbold, og han har en yderst kompetent og faglig stærk tilgang til trænergerningen. Sammen med det øvrige trænerteam skal Jesper løfte os sportsligt over de kommende sæsoner og på den korte bane gøre alt for, at Brøndby IF spiller sig ind i top-6 og forårets Mesterskabsspil.

CV løfter sløret for strategien frem mod transfervinduet: Vi har midlerne

Jesper Sørensen har sat sin underskrift på en kontrakt, der gør ham til cheftræner i Vestegnsklubben frem til sommeren 2025.

Brøndby afholder i forbindelse med ansættelsen af Jesper Sørensen pressemøde mandag klokken 12:00. Et pressemøde der kan følges direkte på Brøndby TV.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer