3F Superligaen

CV løfter sløret for strategien frem mod transfervinduet: Vi har midlerne

Fodbolddirektør i Brøndby IF Carsten V. Jensen kommer til at være påpasselig med pengepungen i transfervinduet, men hvis den rigtige mulighed byder sig, slår han til.

Med det nye ejerskab står Brøndby IF meget stærkere økonomisk frem mod transfervinduet i januar.

Brøndby IF forstærkede truppen markant i sommer.

Men sæsonens store tilgange i form af Nicolai Vallys og Ohi Omoijuanfo har ikke kunne forhindre Brøndby i en skuffende efterårssæson, der placerede dem som nummer ti i tabellen inden vinterpausen.

Transfervinduet lurer nu på den anden side af årsskiftet, og med er de nye ejere fra Global Football Holdings. Og midlerne de amerikanske ejere kommer med er af en hidtil uset størrelse i Brøndby.

CV: Nye ejere gør, at vi kan accelerere rent sportsligt

Det kommer ifølge fodbolddirektør Carsten V. Jensen til at spille en central rolle. Det fortæller han til Brøndby TV.

– Vi går ind mod et nyt transfervindue, og vi føler selv, at der ligger en masse potentiale gemt i den trup, vi har. Men får vi muligheden for at justere og styrke truppen i januar, så gør vi det, for vi har midlerne, fortæller Carsten V. Jensen.

– Det er jo en kæmpe forskel fra nogle af de andre vinduer, hvor jeg måske ikke har haft så mange midler til rådighed. Det er helt afgørende for Brøndbys fremtid.

Foruden mulige tilgange til spillertruppen er Brøndby-ledelsen fortsat på jagt efter en ny cheftræner, efter man fyrede Niels Frederiksen tidligere på sæsonen. Det kan du læse mere om herunder.

Brøndby-boss om trænerjagtens sidste proces: Folk med og uden dansk pas er i spil

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P