2 min læsningKæk Al Nassr-chef: Forsøgte at hente Messi før Ronaldo

Der pustes til ilden i den indbyrdes dyst mellem Messi og Ronaldo, hvor en drillende Al Nassr-cheftræner fortæller, at Messi var førsteprioritet.

2 min læsning
Al Nassr ville hellere have Lionel Messi end Cristiano Ronaldo
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

12 ud af de seneste 14 gange Ballon d’Or er blevet uddelt, er det Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo, der har holdt sejrstalen. Således har Lionel Messi vunder Ballon d’Or syv gange, mens Cristiano Ronaldo har vundet prisen fem gange.

De seneste mange år har Cristiano Ronaldo og Lionel Messi været i skarp konkurrence om at være verdens bedste fodboldspiller. Og med en tilværelse i henholdsvis Real Madrid og FC Barcelona, har der da også været rig mulighed for at sammenligne de to.

Men den tid er forbi – og har efterhånden været det i nogle år. Nu skal Cristiano Ronaldo fremover tørne ud for den saudiarabiske klub Al Nassr, mens Lionel Messi fortsat er at finde i den franske storklub, Paris Saint-Germain.

Messi har senest været i fokus, da han kort før jul kunne fejre verdensmesterskabet med Argentina, mens Cristiano Ronaldo har været i offentligheden søgelys af en række årsager – senest grundet sit skifte til Al Nassr.

Men faktisk var Cristiano Ronaldo slet ikke førsteprioritet for Al Nassr. Det var i stedet den evige konkurrent, Lionel Messi, som stod øverst på klubbens cheftræner, Rudi Garcia’s, ønskeliste.

– Jeg forsøgte først og fremmest at hente Lionel Messi direkte hertil fra Doha, fortalte han ifølge Marca drillende og med et glimt i øjet på et pressemøde.

Medie: Ronaldo ventede forgæves på tidligere klub inden skiftet til Al Nassr

Det blev dog som bekendt Cristiano Ronaldo, der løb afsted med en kontrakt i Al Nassr.

Og selvom de indbyrdes møder mellem den 37-årige Ronaldo og den 35-årige Messi ser ud til at være overstået, da der er langt fra den saudiarabiske liga til den franske, så tyder noget på, at der kan være et opgør mellem kamphanerne på vej.

Det kan du læse mere om her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer