2 min læsningJesper Sørensen har en plan: Vi skal fremad, dominere og holde fast

Den nye Brøndby-cheftræner, Jesper Sørensen, har en ambition om, at Brøndby skal være mere angribende og lukke kampene i stedet for at forsvare den hjem.

2 min læsning
Jesper Sørensen om Brøndby-plan.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Jesper Sørensen er mandag blevet præsenteret som ny cheftræner i Superliga-klubben, Brøndby IF.

Her skal han i første omgang forsøge at sikre en plads i top-6 i de resterende fem kampe i Superligaens grundspil, hvorefter næste skridt i udviklingen af holdet skal tages.

I forbindelse med sin ansættelse har den nye Brøndby-cheftræner givet sit første interview, og her fortæller han blandt andet om, hvilke udfordringer han ser – og som der skal rettes op på – hos Brøndby.

Ifølge Jesper Sørensen er der blandt andet plads til forbedring i forhold til at få lukke kampene, som han ikke mener skal forsvares hjem, men skal angribes hjem.

– Når jeg har set Brøndby spille, har jeg tit set et hold, der kommer rigtig stærkt ud og sætter sig på kampene. Men de har ikke rigtig kunnet holde fast i det. Nogle gange er det blevet for nervøst, nogle gange har man måske forsvaret en føring lidt for meget og gået for langt tilbage, fortæller Jesper Sørensen til Brøndby TV.

– Der tænker jeg, at det oftest kan være meget bedre at angribe sig ud af de situationer, der kan være lidt ubekvemme. Og måske gå efter at lukke kampene i stedet for at forsvare sig. Det er noget, vi skal kigge efter.

Skarp konkurrence og ambitioner: CV begrunder valget af Jesper Sørensen

I forbindelse med det officielle pressemøde, som Brøndby afholdte mandag klokken 12:00, slog Jesper Sørensen fast, at det skal være et mere angribende Brøndby-hold fremover.

– Vi skal være den udfarende part i en fodboldkamp. Vi skal være den dominerende part, og vi skal ikke afvente modstanderne, fortalte Sørensen på pressemødet.

Jesper Sørensen skifter til Brøndby fra en stilling som U21-landstræner. Her har han underskrevet en kontrakt, som gælder frem til sommeren 2025.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer