2 min læsningCV jubler over ny cheftræner: Vi er meget glade

Der er stor glæde at spore hos Brøndbys Fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, efter klubben mandag har offentliggjort, at Jesper Sørensen er ny cheftræner i klubben.

2 min læsning
Carsten V Jensen glæder sig over ansættelsen af Jesper Sørensen som ny cheftræner i Brøndby
Foto: Martin Sylvest/ Ritzau Scanpix 2022

Brøndby har længe været på jagt efter en ny cheftræner, efter man valgte at slutte samarbejdet med Niels Frederiksen tilbage i november måned 2022.

Mandag morgen blev det så endelig offentliggjort, at Brøndby IF har fundet klubbens nye cheftræner i form af den nu tidligere danske U21-landstræner, Jesper Sørensen.

Og det er en nyhed, der vækker stor glæde hos klubbens Fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, der på klubbens hjemmeside udtrykker sin glæde over ansættelsen.

– Vi er meget glade for, at vi i dag kan præsentere Jesper Sørensen som ny cheftræner i Brøndby IF. Vi har et solidt kendskab til Jesper gennem hans indsats i Brøndby IF fra 2019 og frem til udgangen af 2021, hvor han jo blandt andet gav sit store bidrag til, at vi i sommeren 2021 kunne fejre mesterskabet.

– Jesper er efterhånden en erfaren herre i dansk fodbold, og han har en yderst kompetent og faglig stærk tilgang til trænergerningen. Sammen med det øvrige trænerteam skal Jesper løfte os sportsligt over de kommende sæsoner og på den korte bane gøre alt for, at Brøndby IF spiller sig ind i top-6 og forårets Mesterskabsspil.

Se beløbet: Så meget får Jan Bech Andersen for salget af Brøndby-aktier

Jesper Sørensen har tidligere været ansat i Brøndby som assistenttræner, hvilket ifølge ‘CV’ også har haft indflydelse på, at valget er faldet på netop ham. Det kan du læse mere om her.

Klubben holder senere i dag (Mandag) klokken 12:00 pressemøde, hvor Jesper Sørensen, fodbolddirektør Carsten V. Jensen og bestyrelsesformand Jan Bech Andersen vil være tilstede.

Pressemødet sendes direkte på Brøndby TV.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer