Highlights: Chelsea tabte point mod Forest

Krisen fortsætter i Chelsea efter Graham Potters mandskab tabte point mod Nottingham Forest.

Chelsea gæster Nottingham Forest i Premier League.
Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Chelsea fik kun et enkelt point med hjem til London, da de spillede 1-1 mod Nottingham Forest.

Gæsterne fra London kom ellers bedst fra start. Efter 20 minutters spil ramte et afrettet indlæg overliggeren, hvorefter Raheem Sterling stod på det rigtige sted og sparkede 1-0 målet ind.

10 minutter ind i anden halvleg var Forest tætte på at udligne, men Morgan Gibbs-Whites dommedagsdrøn på overliggeren dumpede lige akkurat ned på den forkerte side af stregen.

Dermed var Chelsea advarede, men alligevel gik det galt. Efter 63 minutter udlignede den tidligere Tottenham-spiller Serge Aurier nemlig, da han akrobatisk sendte bolden forbi Kepa i Chelsea-målet.

Kampen endte uden yderligere scoringer, og dermed sikrede Forest sig et vigtigt point i bunden, imens Chelsea forsat er et stykke fra toppen.

Nottingham Forest 0-1 Chelsea (Raheem Sterling, 20′):

Nottingham Forest 1-1 Chelsea (Serge Aurier, 63′):