1 min læsningMedie: Schjelderup-handel under opsejling – Benfica har været i Farum

Andreas Schjelderup er uden tvivl en af Superligaens største talenter, og spørgsmålet er formentlig mest 'hvornår' og ikke 'om', han en dag er for stor til den danske liga.

1 min læsning
FC Nordsjællands Andreas Schjelderup er en populær herre, og portugisiske Benfica har angiveligt allerede været en tur i Farum.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Andreas Schjelderup har tidligere afvist at forlænge med FC Nordsjælland.

Den 18-årige nordmand har kontrakt i Farum til sommeren 2024, og med en forrygende efterårssæson med ti mål i 17 superligakampe, er der ikke noget at sige til, at nordsjællænderne gerne havde forlænget den nuværende kontrakt.

Det næstbedste for Superligaens førerhold må derfor være at sælge den norske guldfugl dyrt, og en sådan handel kan allerede til januar være under opsejling.

Portugisiske Á Bola melder således, at Lissabon-klubben Benfica har besøgt Farum for at indlede en dialog med FC Nordsjælland om et januar-salg.

Det er portugisernes sportsdirektør, Rui Pedro Braz, der angiveligt har været en tur i Danmark.

Andreas Schjelderup kom ganske gratis til FC Nordsjælland fra norske Bodø/Glimt i sommeren 2020, og i efteråret 2021 forlængede den dengang 17-årige Schjelderup sin kontrakt, som nu løber til sommeren 2024.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer