2 min læsningMedie: Premier League-klubber jagter Kudus – Ajax kræver kæmpebeløb

Mohammed Kudus viste sig flot frem ved VM, og det skulle nu have fået engelske og spanske klubber til at banke på døren i Ajax.

2 min læsning
Flere klubber fra Premier League skulle angiveligt være interesseret i at købe den tidligere FC Nordsjælland-profil, Mohammed Kudus, i hollandske Ajax.
Foto: Siphiwe Sibeko/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

VM, EM og Copa America har det altid med at bringe nye spillere helt frem i fans og klubbers bevidsthed.

VM i Qatar 2022 er ikke nogen undtagelse, og selvom det hovedsageligt har været kroatiske Josko Gvardiol, hollandske Cody Gakpo og argentinske Enzo Fernandez, der er løbet med de største overskrifter, så formåede ghanesiske Mohammed Kudus altså også at imponere.

Den tidligere FC Nordsjælland-profil scorede to mål i Ghanas kamp mod Sydkorea, og selvom en enkelt sejr ikke var nok i puljen, hvor Portugal og Sydkorea gik videre, så har Kudus’ præstationer kastet markant interesse af sig.

Det melder i hvert fald spanske Mundo Deportivo.

Således skulle der både være klubber fra Spanien og England, der nu har fået øjnene op for den 22-årige ghaneser, og mens de spanske klubber får lov at stå hen i det uvisse, så er det et par prominente klubber i England, der er tale om.

Således skulle både Arsenal, Newcastle og Chelsea have banket på døren i Ajax, men også Kudus’ tidligere træner i netop Ajax, den nuværende Manchester United-manager Erik ten Hag, skulle have forhørt sig om sin tidligere spiller.

Officielt: United forlænger kontrakten med fire profiler

For Manchester United er det ikke noget nyt at sende store pengesummer til den hollandske klub, og så sent som sidste sommer købte englænderne både Lisandro Martinez og Antony fri af Amsterdam-klubben for henholdsvis 57 og 95 millioner euro.

Ifølge Mundo Deportivo menes Ajax at kræve 50 millioner euro – eller cirka 373 millioner kroner – for den tidligere superligaprofil.

Mohammed Kudus har i denne sæson spillet 21 kampe for Ajax, hvor han har bidraget med 10 scoringer. I denn sæson har han oftest spillet som frontangriber, mens han også er blevet brugt på højre kant af flere omgange.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer