1 min læsningOfficielt: United forlænger kontrakten med fire profiler

Manchester United bekræfter nu, at de har aktiveret forlængelse i kontrakten med fire af klubbens førsteholdsprofiler.

1 min læsning
Manchester United manager Erik ten Hag bekræfter, at klubben har forlænget kontrakterne med Marcus Rashford, Fred, Diogo Dalot og Luke Shaw.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Den umiddelbare fremtid er på plads for fire profiler i Manchester United.

Marcus Rashford, Diogo Dalot, Fred og Luke Shaw havde alle kontraktudløb til sommer, hvilket principielt ville give dem mulighed for at tale med andre klubber allerede til januar.

Den mulighed er nu af bordet, for Manchester United har forlænget alle fire spilleres kontrakter.

Forlængelserne betyder dog ikke, at de fire spillere har været ved forhandlingsbordet i denne omgang.

For alle fire har der nemlig været inkluderet en forlængelsesoption på ét år i deres kontrakter, som klubben kunne udnytte, og det har de altså nu valgt at gøre.

– Jeg kan bekræfte det. Vi er glade, for truppen bevæger sig i den rigtige retning, at de her spillere bidrager markant i den henseende. Vi ønsker at udvikle og støtte de her spillere, og vi ønsker at beholde dem inde i processen, lyder det fra manager Erik ten Hag.

Med de fire forlængelse bringer Manchester United antallet af spillere med kontraktudløb til sommer ned fra 10 spillere til seks spillere.

De seks spillere hos Manchester United, som har kontraktudløb til sommer er: David de Gea, Alejandro Garnacho, Phil Jones, Tom Heaton, Martin Dubravka og Axel Tuanzebe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer