VM 2022

1 min læsningMedie: Adskillige klubber holder øje med Thomas Delaney

F.C. København får angiveligt kamp til stregen, hvis man vil forsøge at hente Thomas Delaney hjem til Superligaen.

1 min læsning
Thomas Delaney kan være på vej væk fra Sevilla
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Thomas Delaney bliver med allerhøjeste sandsynlighed en del af Kasper Hjulmands landsholdstrup til VM, når landstræneren på mandag udtager sine udvalgte til den nærtforestående slutrunde i Qatar.

På klubplan er situationen dog en helt anden, hvor midtbanespilleren har haft svært ved at etablere sig i Sevillas startellever hos cheftræner Jorge Sampaoli.

Det har tidligere ført til interesse fra F.C. København, der dog godt kan forberede sig på, at man kan blive mødt af en del konkurrence i jagten på at lande en aftale med Thomas Delaney.

I hvert fald melder det spanske medie Fichajes, at adskillige europæiske klubber også skulle have rettet deres søgelys mod danskeren. Uden dog at nævne nogle konkrette klubnavne.

Dog melder mediet, at flere klubber kommer til at holde øje med Thomas Delaney ved VM-slutrunden, hvor Sevilla efterfølgende skulle være parate til at slippe danskeren for en overskuelig transfersum, der dog kan øges, hvis den danske landsholdsprofil spiller en stor turnering.

Delaney om mulig F.C. København-retur: Man skal ikke stole på alt man læser online

31-årige Thomas Delaney har foruden Sevilla også været på kontrakt hos Borussia Dortmund, Werder Bremen og F.C. København, hvor han fik sin fodboldopdragelse og opnåede 246 førsteholdskampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer