1 min læsningOfficielt: Ung FCK’er kåret til Årets spiller i hjemlandet

En af F.C. København unge spillere kan nu kalde sig den bedste spiller i 2022 i sit hjemland, efter han er blevet kåret som Årets Mandlige Fodboldspiller.

1 min læsning
F.C. Københavns Hakon Haraldsson kåret som Årets Mandlige Spiller 2022 i Island.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Den unge F.C. København-islænding, Hákon Haraldsson, kan nu, på trods af sine blot 19 år, bryste sig af, at være indehaver af en stor titel i sit hjemland.

FCK skriver nemlig mandag på sin hjemmeside, at Haraldsson har modtaget prisen som Årets Mandlige Fodboldspiller 2022 i Island.

Dermed kan den unge islænding altså tilføje en titel til en i forvejen flot sæson, hvor han har fået godt med spilletid i både den danske Superliga og sågar i Champions League-gruppespillet, hvor han har fået spilletid i samtlig seks kampe for løverne.

Som begrundelse for den fine pris forklarer det islandske fodboldforbund:

– Det kan med sandhed siges, at Hákon Arnar Haraldsson dukkede op på TV-skærmen med stor energi i år.

– I sin første hele sæson i den bedste række vandt han den danske Superliga med FCK, kom hele vejen til UEFA Champions Leagues gruppespil, hvor han blev den fjerde islænding til at score i turneringen, og spillede derefter sine første kampe på A-landsholdet, syv i alt.

Sevilla opdaterer på Delaney-skade: Ude i flere uger

Hákon Haraldsson kom til FCK Talent i sommeren 2019 fra islandske ÍA Akranes.

Sidenhen er det blevet til flere optrædener på F.C. Københavns førstehold, hvor han i skrivende stund står noteret for 40 kampe med seks mål og fem assists til følge.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer