1 min læsningOfficielt: AaB får millionstor kapitalindsprøjtning

Mandag offentliggør Superliga-klubben AaB, at man har fået tilført en stor kapitalindsprøjtning fra klubbens storaktionær.

1 min læsning
AaB Logo

I slutningen af november oplyste Superliga-klubben AaB, at man var i dialog med en potentiel udenlandsk investor.

Samtidig kunne klubben fortælle, at man sideløbende var i med klubbens eksisterende storaktionærer om en kapitaltilførsel. En forhandling man forventede at tilendebringe senest ved udgangen af 2022. 

Og nu er der så kommet nyt i sagen. Mandag offentliggør AaB på sin hjemmeside, at man har fået tilført en millionstor fra klubbens nuværende storaktionær.

I udmelding fremgår det, at man har fået en kapitalindsprøjtning på 15 millioner kroner, som vil blive tilført i slutningen af 2022 som konvertible lån. I den forbindelse fortæller klubben:

– Vilkårene er blandt andet sådan, at AaB’s bestyrelse senest 1. april 2023 kan beslutte enten at indfri de ansvarlige konvertible lån ved konvertering til aktier eller forlænge indfrielsen af de ansvarlige konvertible lån (eller en kombination af disse to muligheder).

– Når beslutningerne herom er truffet af AaB’s bestyrelse, vil AaB foranledige, at de fornødne selskabsretlige henholdsvis kapitalmarkedsretlige handlinger og beslutninger vedtages og offentliggøres.

Medie: AaB er klar til at sprænge lønrammen for at sikre overlevelse

Klubben oplyser i samme forbindelse, at der stadig pågår forhandlinger med den nye potentielle europæiske investor, og at disse forventes tilendebragt i første kvartal 2023.

AaB har ikke yderligere kommentarer til emnet, før parterne opnår enighed om en aftale, eller at forhandlingerne afbrydes.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer