3 min læsningMbappé hev fat i Slimane: Jeg vil have din trøje

Anis Ben Slimane er kommet hjem fra VM-slutrunden med gode oplevelser i rygsækken. Især en bestemt oplevelse med Kylian Mbappé gjorde et stort indtryk på Brøndby-spilleren.

3 min læsning
Anis Ben Slimane fik Kylian Mbappés trøje efter Frankrig mod Tunesien.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Anis Ben Slimane har fået sig en på opleveren, imens Superligaen har ligget stille fra midten af november.

Slimane kan nemlig bryste sig af at have været med ved verdens største fodboldturnering, VM, hvor han deltog med det tunesiske landshold.

Og selvom det ‘kun’ blev til tre gruppespilskampe, før Tunesien måtte se sig elimineret, og VM-eventyret sluttede for Slimane, så har det været en stor oplevelse for den blot 21-årige Brøndby-spiller.

Foruden godt med spilletid i to kampe ved VM-slutrunden – blandt andet mod Danmark i VM-åbneren – så rejser Anis Ben Slimane hjem med et særdeles godt minde fra kampen mod Frankrig.

Først og fremmest blev det til en flot sejr mod franskmændene. Men der skete også en ‘vild’ hændelse for Slimane kort efter dommerens slutfløjt. Det fortæller Slimane i ‘Det skæve VM med Hav & Kamal’ ifølge TV2 SPORT.

Anis Ben Slimane formåede nemlig at anskaffe sig superstjernen Kylian Mbappés kamptrøje. Og det på trods af, at alle hans tunesiske landsholdskammerater flokkedes omkring PSG-stjernen for at opnå netop det.

Brøndby indkalder til ekstraordinær generalforsamling: Skal have ny bestyrelse

Ifølge Slimane var det Mbappé selv, der tog fat i ham. På vej ind i omklædningsrummet råbte stjernen efter Slimane, der til sidst fik vendt sig om:

– Det gjorde jeg så (vendte sig om red.), og så var det Mbappé. Jeg kiggede på ham og sagde: ‘Mig?’. Og så sagde han ja. Jeg gik hen til ham og tænkte på, hvad han ville. Han sagde: ‘Do you want to give me your shirt?’ – og så tog han sin trøje af først, fortæller Slimane.

– Jeg sagde tak til ham og skulle til at vende mig om, men så rev han mig i trøjen bagfra, og så vendte jeg mig om igen. Så sagde han: ‘Your shirt.’ Og jeg tænkte på, hvad han dog skulle med min trøje. Jeg gav ham trøjen, og så sagde han: ‘Vi ses i Champions League.’

Eksperter enige: Det er tid til et Slimane salg nu

Slimane fortæller, at han blev rigtig, rigtig glad, og at situationen gjorde et rigtig stort indtryk på ham.

Kampen mod Frankrig blev sidste VM-optrædelse for Slimane og Tunesien i denne omgang. Tunesien sluttede på tredjepladsen med fire point, mens Danmark som bekendt endte på fjerdepladsen med blot et enkelt point.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer