1 min læsningOfficielt: Southgate fortsætter som engelsk landstræner

Søndag bekræfter det engelske fodboldforbund, FA, at Gareth Southgate fortsætter som engelsk landstræner.

1 min læsning
Gareth Southgate fortsætter som engelsk landstræner.
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Der har været store spekulationer om, hvorvidt den nuværende engelske landstræner, Gareth Southgate, ville fortsætte i jobbet efter VM-slutrunden i Qatar.

Den seneste tids resultater har været mindre gode for England – specielt i Nations League, hvor nationen måtte se sig degraderet til B-laget efter en skuffende præstation.

Southgate har efter VM-slutrunden været ude at sige, at han har haft brug for lige at overveje sin situation, og hvor hans fremtid skal være. Nu er der så nyt i sagen.

I går kom det så frem, at han har besluttet, at han gerne vil forblive engelsk landstræner. En nyhed som nu også bekræftes af det engelske fodboldforbund.

– Vi er glade for at kunne bekræfte, at Gareth Southgate fortsætter som engelsk landstræner, og at han vil stå i spidsen for holdet i EM 2024-kampagnen.

– Gareth og Steve Holland (assistenttræner, red.) har altid haft vores fulde opbakning, og vores forberedelse frem mod EM starter nu, lyder det fra FAs CEO Mark Bullingham.

Medie afslører: Southgate træffer beslutning om sin fremtid som engelsk landstræner

Gareth Southgate fortsætter altså på sin nuværende kontrakt og vil derfor være engelsk landstræner frem til kort efter EM-slutrunden i 2024.

Gareth Southgate har varetaget stilling som engelsk landstræner siden 2016. Her har han stået i spidsen for ‘Three Lions’ i 81 landskampe, der blandt andet har ført nationen til en VM-semifinale, en EM-finale og senest en VM-kvartfinale i Qatar.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer