VM 2026

Medie afslører: Southgate træffer beslutning om sin fremtid som engelsk landstræner

Den nuværende engelske landstræner Gareth Southgate har angiveligt truffet en beslutning i forhold til, om han stopper eller fortsætter i jobbet.

Gareth Southgate fortsætter som engelsk landstræner.
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Der har længe været udbredte spekulationer i forhold til Gareth Southgates fremtid som engelsk landstræner.

Allerede før VM-slutrunden var dette et særdeles omdiskuteret emne, efter England havde skuffet fælt i Nations League-kampagnen, hvor man overraskende endte med at rykke ned fra A-laget til B-laget.

Men nu tyder alt på, at der er blevet truffet en beslutning vedrørende Southgates fremtid som engelsk landstræner. Det skriver Sky Sports.

Situationen skulle være sådan, at man fra det engelske fodboldforbunds side har et ønske om, at Southgate holder fast i sit job som engelsk landstræner.

Modsat skulle det være Gareth Southgate selv, der skulle være i tvivl om, hvorvidt han har ønsket at fortsætte i stillingen, efter den seneste tids debatter.

Og nu skulle han så efter sigende være kommet frem til en endelig beslutning.

Avis: Disse fem unge stjerner kan brillere for England ved VM 2026

Sky Sports melder samstemmende med flere andre engelske medier, at Southgate har taget beslutningen om, at han ønsker at fortsætte som engelsk landstræner og opfylde kontrakten med det engelske fodboldforbund, som løber frem til kort efter EM 2024.

Southgate har angiveligt planer om at informere det engelske fodboldforbund om sin beslutning i løbet af de kommende par dage.

Gareth Southgate har varetaget stilling som engelsk landstræner siden 2016. Her har han stået i spidsen for ‘Three Lions’ i 81 landskampe, der blandt andet har ført nationen til en VM-semifinale, en EM-finale og senest en VM-kvartfinale i Qatar.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P