International Fodbold

Avis: Disse fem unge stjerner kan brillere for England ved VM 2026

Evening Standard kigger allerede frem mod VM-slutrunden i 2026, efter dette års VM endte med et exit efter kvartfinalen.

Harvey Elliott, England, VM 2022, VM 2026.

Et brændt straffespark og et kynisk fransk mandskab var for stor en mundfuld for de engelske stjerner.

Dermed sluttede det engelske VM-eventyr efter kvartfinalen i denne omgang, men avisen Evening Standard kigger allerede nu frem mod næste VM-slutrunde i 2026.

Her har man således udvalgt fem spirrende engelske talenter, som ifølge avisen meget vel kunne komme til at skinne ved slutrunden i USA, Mexico og Canada.

Se de fem udvalgte spillere under reklamen

Harvey Elliott
Ikke overraskende er Liverpools 19-årige Harvey Elliott at finde på listen. Den unge midtbanespiller fik sin professionelle debut i en alder af blot 15 år for Fulham, og har i denne sæson spillet i samtlige af Liverpools Premier League- og Champions League-kampe, efter han tilbragte en stor del af forrige sæson på sidelinjen med en grim ankelskade.

Jacob Ramsey
Den 21-årige midtbanespiller gør det fortrinligt i Aston Villa, hvor han er blevet en nøglespiller. Han har spillet i samtlige Premier League-kampe i denne sæson, og tidligere Aston Villa-manager Steven Gerrard har tidligere udtalt, at “der ikke går længe, inden hele nationen kommer til at følge ham.”

Carney Chukwuemeka
Han bliver anset som et af landets mest lovende talenter, og skiftede fra Aston Villa til Chelsea i en 173 millioner kroner stor handel i sommer. Selvom det indtil videre har været sparsomt med spilletid i Chelsea-trøjen for den 19-årige midtbanespiller, er forventningerne stadig store.

Levi Colwill
Endnu en Chelsea-spiller på listen, der dog lige nu er lejet ud til Brighton. Den 19-årige midtstopper gjorde god figur på sit lejeophold i Huddersfield i Champions forrige sæson. Han har været på banen for Brighton i Premier League tre gange i denne sæson.

Samuel Iling-Junior
Endnu en ung englænder med en forbindelse til Chelsea. Den 19-årige kantspiller forlod den blå London-klub til fordel for Juventus i 2020, hvor han i denne sæson har scoret tre mål og lavet en assist for den italienske storklubs hold i Serie C, Juventus Next Gen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P