1 min læsningWolves øjner Man United-back

Wolverhampton er på udkig efter forstærkninger i forsøget på at få vendt den dårlige periode i Premier League, og her skulle den engelske klub holde øje med en spiller i Manchester United.

1 min læsning
Manchester Uniteds Aaron Wan-Bissaka skulle angiveligt være et varmt navn i Wolverhampton.
Foto: Chalinee Thirasupa/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Wolverhampton har fået en forfærdelig start på sæsonen, der har forvist dem til sidstepladsen i Premier League.

Derfor står den engelske klub overfor et vigtigt transfervindue, hvor nye forstærkninger skal til i jagten på overlevelse i den bedste engelske række.

Her skulle Wolves’ nye manager, Julen Lopetegui, have flere spillere på ønskelisten, mens en af dem angiveligt skulle komme fra den røde del af Manchester.

Ifølge 90min’s journalist Graeme Bailey så kigger Wolverhampton nemlig på muligheden for at sikre sig en af Manchester Uniteds reservespillere i forsvaret.

Her mener journalisten at vide, at der skulle være tale om Aaron Wan-Bissaka, som langt fra har stået øverst på holdkortet, når United-manager Erik ten Hag har skulle vælge sin stærkeste startellever.

Allerede i sommers gik rygterne på, at ten Hag havde meddelt Wan-Bissaka, at forsvarsspilleren ingen fremtid havde i klubben. Derfor mener Graeme Bailey også, at et skifte ikke virker usandsynligt.

United-manager spår flere konkurrenter i Premier League: Bundhold kan blive en trussel i fremtiden

Manchester United hentede i sommeren 2020 Aaron Wan-Bissaka for 55 millioner euro i Crystal Palace. Her var den 25-årige højreback efterfølgende mere eller mindre fast mand i startopstillingen i sine første to sæsoner hos The Red Devils.

I denne sæson har tingene dog set helt anderledes ud, hvor det kun er blevet til fem minutter.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer