1 min læsningMedie: Erik ten Hag vil have hollænder til januar

Manchester Uniteds manager, Erik ten Hag, skulle være meget interesseret i at hente en af de store hollandske VM-stjerner i det kommende januar transfervindue.

1 min læsning
Erik ten Hag spår mere konkurrence fra især West Ham i Premier League.
Foto: Marcelo Del Pozo/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Manchester United er på jagt efter en angriber i januar transfervinduet.

Det har stået klart lige siden Cristiano Ronaldo forlod klubben oven på det meget kontroversielle interview af Uniteds nummer syv.

Mange navne har været nævnt, som den mulige afløser til den portugisiske superstjerne. Men særligt en spiller skulle stå meget højt på Erik ten Hags ønskeseddel.

Ifølge engelske The Mirror så er hollandske Cody Gakpo nemlig et navn, som både ten Hag og Manchester United skulle være meget varme på.

Den hollandske angriber, der til dagligt spiller i PSV, fik vist under VM-slutrunden, at han kunne være med blandt de allerbedste. Her formåede Gakpo at score tre mål i fem kampe for Holland, der nåede til kvartfinalen.

PSV-angriberens præstationer har blandt andet have været med til, at United-manageren skulle have gjort det klart over for klubben, at han gerne vil have Gakpo tilføjet til spillertruppen allerede i januar transfervinduet.

The Mirror melder, at Manchester United og ten Hag skulle være klar til at byde 50 millioner euro for den 23-årige landsholdsangriber.

Wolves øjner Man United-back

Udover en stærk VM-slutrunde har Cody Gakpo også spilet 24 kampe for PSV, hvor det er blevet til 13 mål og 17 assist.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer