1 min læsningKent Nielsen om guldet: FCK kommer til at udfordre FCN

FC Nordsjælland har haft en helt forrygende sæson i toppen af Superligaen, hvor pointene ned til sidste sæsons mestre F.C. København dog blev reduceret før VM-pausen. Derfor kan guldet også nemt ende hos FCK, vurderer Kent Nielsen.

1 min læsning
Kent Nielsen mener, at FCK er favoritter til at snyde FCN for guldet.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

FC Nordsjælland har sikret sig førstepladsen i Superligaen henover vinteren.

Men det er langt fra sikkert, de også er placeret der til sommer, når mesterskabet skal placeres. Der er tre point ned til Viborg på andenpladsen, og så fik F.C. København med tre sejre til slut spillet sig op i top seks med otte point op til Flemming Pedersens FCN-hold.

Og det, at FCK fik indhentet nordsjællændernes forspring, ændrer markant på favoritværdigheden, siger Kent Nielsen, der som cheftræner for Silkeborg IF selv står i spidsen for et af topholdene i Superligaen.

Har du FC Nordsjælland som favoritter til at vinde Superligaen?

– Det, tror jeg, ingen har. Men altså når man ligger der, hvor de gør, og de har spillet så stabilt, så er det da klart, de rækker ud efter det.

– Jeg tror jo stadig, at vi allesammen føler, at først og fremmest FCK , som jo også har vist, at de er dygtige til at skabe resultater, at hvis de fortsætter med det, så kommer de også til at spille med omkring det, siger Kent Nielsen i et interview med campo.dk.

Kent Nielsen og Silkeborg ligger selv på en fjerdeplads i Superligaen, og midtjyderne har lige nu 11 point op til førstepladsen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer