1 min læsningBarca nærmer sig kontraktforlængelse med ungt talent

FC Barcelona skulle ifølge en anerkendt journalist være tæt på at forlænge kontrakten med en af klubbens fremtidige stjerner.

1 min læsning
FC Barcelona skulle angiveligt nærme sig en forlængelse med backtalentet Alejandro Balde.
Foto: David W Cerny/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Når man har kigget på FC Barcelonas venstreback de sidste mange år, har man fundet spanske Jordi Alba på pladsen.

Landsholdsbacken har stort set været en fast del af Barcelonas bagkæde, siden han kom til klubben tilbage i 2012 fra Valencia.

I denne sæson har tingene dog set anderledes ud, da den blot 19-årige Alejandro Balde har sat sig solidt på positionen under cheftræner Xavis ledelse.

Således har Balde spillet hele 19 ud af Barcas 23 kampe i denne sæson, hvor Alba derimod kun har spillet 14 kampe.

Det har derfor også længe floreret i medierne, at Barcelona skulle være meget opsatte på at forlænge med det 19-årige talent, og ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano så skulle en aftale nærme sig.

Her melder Romano, at begge sider er meget positive over for en forlængelse, og at Balde snart vil sætte underskriften på en ny kontrakt. Ligeledes skulle kontrakten binde den spanske back til Barcelona for de kommende fem år.

Messi kan blive Barca-helt endnu engang: VM-bonus venter

Alejandro Balde fik sin førsteholdsdebut for FC Barcelona tilbage i 2021, da han den 14. september kom på banen imod Bayern München i Champions League. Siden har Barca-backen spillet 23 kampe for catalanerne.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer