LaLiga

Messi kan blive Barca-helt endnu engang: VM-bonus venter

VM-finalen kan gå hen og blive en økonomisk gevinst for FC Barcelona, hvor deres tidligere verdensstjerne Lionel Messi endnu engang kan spille en vigtig rolle for catalanerne.

Lionel Messi 1000 kampe. Se Messis bedrifter i kamp nummer 1000 i karrieren her.
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

Søndag står den på verdens største fodboldkamp, når Argentina og Frankrig brager sammen i VM-finalen.

Hele verdens fodboldfans vil sidde klistret til TV-skærmene, når verdenstjernerne fra Paris Saint-Germain, Kylian Mbappé og Lionel Messi, fører deres land an i kampen om titlen som verdens bedste nation.

Manges øjne er især rettet imod den argentinske stjerne, der efter mange års kamp endelig kan sikre sig det VM-trofæ, som både fans og hele den argentinske nation har længdes efter for den lille magiker.

Blandt de tilhængere finder man nok også FC Barcelona – Messis tidligere klub – der øjner en økonomisk gevinst, hvis blot Messi træder på banen i finalen.

Ifølge det spanske medie Mundo Deportivo så står Barcelona nemlig til at tjene 117.216 euro for Messis deltagelse i turneringen, såfremt han spiller kampen søndag mod Frankrig.

Den økonomiske gevinst skyldes ifølge mediet, at klubber rundt om i verden får en VM-bonus udbetalt alt efter, hvor mange spiller de har haft med under slutrunden. Her gælder det sågar også spillere, der har været registreret i klubberne inden for de seneste to år.

Fransk semifinalehelt varmer op til søndag: Messi skræmmer os ikke

Udover penge fra Messis deltagelse i turneringen, så står Barcelona også til at modtage et større beløb, da de under VM-slutrunden har haft adskillige spillere med i turneringen.

Mundo Deportivo beretter, at de spanske giganter står til at modtage 3,8 millioner euro, da de under VM har haft 17 nuværende spillere i aktion, samt syv yderligere spillere, heriblandt Lionel Messi og Antonio Griezmann, som tidligere har spillet i klubben.

Finalen mellem Argentina og Frankrig bliver spillet på søndag den 18. december klokken 16:00 og kan følges direkte på både DR1 og TV 2.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P