1 min læsningXavis drømmespiller: Ville ønske Barca havde købt ham

FC Barcelonas nuværende træner og tidligere spiller, Xavi, fortæller i et interview, at særligt en spiller, ønskede han, at klubben havde købt, da han var aktiv.

1 min læsning
Xavi og Barcelona kan igen tabe en kamp om en eftertragtet spiller til PSG
Foto: Ritzau Scanpix / REUTERS / Vincent West

Siden klubben blev stiftet i 1899, har der været massevis af verdensstjerner i FC Barcelona.

En af dem er deres nuværende cheftræner, Xavi, der selv tørnede ud for klubbens førstehold i perioden 1988 til 2015. Derudover kan den catalanske storklub også bryste sig af store navne som Lionel Messi, Rivaldo, Ronaldinho, Johan Cruyff og Diego Maradona.

Selv havde Xavi da også fornøjelsen af at spille med flere af de største legender i klubbens historie. Alligevel fortæller klublegenden i et interview, at der var særligt en spiller, han gerne havde set, at klubben havde købt i hans aktive karriere.

– Jeg har altid ønsket, at Barca havde købt Diego Forlán, da han er en spiller, som udover at have en vinder mentalitet, dominerede i alle spillets facetter. Højre og venstre fod, hovedstød, hurtighed og talent. En verdensstjerne, siger Xavi til spanske Mundo Deportivo.

Medie: Barcelona har fundet erstatningen for Busquets – må betale klausulen

I løbet af Forláns karriere, nåede den uruguayanske angriber at tørne ud for store klubber som Manchester United, Villarreal, Atlético Madrid og Inter, inden han sluttede karrieren i 2019.

I sin karriere, der varede fra 1998 til 2019 nåede Forlán at score 224 mål i 593 kampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer