VM 2026

Medie erfarer: Benzema har taget en beslutning om potentiel Qatar-retur

Karim Benzema har angiveligt truffet en afgørelse vedrørende sin mulige retur til den franske VM-trup, som spiller VM-finale på søndag.

Karim Benzema spiller ikke i VM-finalen for Frankrig.
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Karim Benzema er stadig indskrevet i den franske VM-trup, selvom han måtte forlade Qatar med en skade inden slutrunden overhovedet var sat i gang.

Den franske Ballon d’Or-vinder er igen i vigør og har derfor været særdeles omtalt i medierne i løbet af torsdagen, hvor flere har spekuleret i hans mulige retur til VM-slutrunden.

Samtidig har han fået grønt lys af Real Madrid til at rejse tilbage til den franske VM-trup i Qatar – hvis han altså har lyst, og hvis den franske landstræner Didier Deschamps ønsker det.

Nu har Benzema dog angiveligt taget en beslutning. Han har i øjeblikket ingen planer om at tage tilbage til den franske VM-trup i Qatar for, potentielt set, at være med i VM-finalen. Det erfarer det spanske medie Relevo.

Årsagen til, at Benzema ikke ønsker at være en del af den franske VM-trup, er ifølge mediets kilder, at han er skuffet over den franske landstræner, Didier Deschamps.

På pressemødet onsdag efter Frankrigs sejr i VM-finalen ønskede Didier Deschamps nemlig ikke at kommentere på Benzemas mulige tilbagevenden. Han affejede hurtigt spørgsmålet fra journalisterne og fortsatte derefter til næste spørgsmål.

Samtidig har forbundet angiveligt ikke fulgt op med henvendelser, siden Benzema forlod VM-lejren kort før starten på VM-slutrunden, hvilket har været skuffende for vinderen af den seneste udgave af Ballon d’Or.

Medie: Benzema en reel mulighed i VM-finalen

Ifølge mediet handler det ikke om nogen i spillertruppen, som angiveligt har været gode til at følge op på den franske Real Madrid-stjerne.

Benzema kan stadig nå at ombestemme sig. VM-finalen mellem Frankrig og Argentina spilles nemlig først på søndag. Det franske fodboldforbund og landstræner Didier Deschamps har ikke udtalt sig yderligere om emnet

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P