1 min læsningMedie: Dansk landsholdsspiller på blokken i italiensk storklub

En af de helt store italienske klubber har angiveligt en af de danske landsholdsspillere i kikkerten og overvejer en transfer til sommer.

1 min læsning
Mikkel Damsgaard på blokken i AC Milan.
Foto: Nick Potts/PA/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er snart ved at være tid til endnu et transfervindue, når der igen åbnes for spillerhandel i starten af det nye år.

Og her kan en af de danske landsholdsspillere, der for kort tid siden repræsenterede Danmark ved VM 2022 i Qatar være på blokken i den italienske storklub AC Milan.

Det skriver det italienske medie ClubDoria46.

ClubDoria46 er et medie, der dækker nyheder om den italienske Serie A-klub, Sampdoria. Og det er netop en tidligere dansk Sampdoria-spiller, der rygtes til AC Milan, nemlig Mikkel Damsgaard.

Ifølge mediet kan det meget vel ende med en retur til italiensk fodbold for Mikkel Damsgaard, der endnu ikke har fået megen spilletid, siden han i løbet af sommerens transfervindue skiftede fra Sampdoria til Premier League-klubben Brentford.

Mediet skriver, at AC Milan følger Damsgaard tæt i jagten på en potentiel transfer.

AC Milan tæt på forlængelse med fransk VM-helt

Der er dog angiveligt ikke tale om en transfer i det kommende transfervindue i januar, men en transfer til sommer.

Det skyldes efter sigende, at AC Milan afventer situationen med klubbens portugisiske spiller Rafael Leao. Leao har kontraktudløb ved sommeren 2024, men afviser angiveligt at forlænge med AC Milan, mens flere store europæiske klubber lurer på en transfer.

Derfor mener mediet, at en potentiel Damsgaard-transfer afhænger af, hvor fremtiden for Leao ligger. Mikkel Damsgaard er på nuværende tidspunkt tilknyttet Brentford, hvor han har kontrakt frem til sommeren 2027.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer