International Fodbold

Tidligere Liverpool-spiller ramt af hjerteproblemer

Brasilianske Grêmio har hevet den 35-årige midtbanespiller, Lucas Leiva, ud af træning grundet problemer med helbredet.

Tidligere Liverpool spiller, Lucas Leiva, ramt af hjerteproblemer
Liverpool's Fernando Torres (R) talks with team mate Lucas Leiva (L) during a training session at the club's Melwood training complex in Liverpool, northern England, August 4, 2010. Liverpool are set to play Macedonian team Rabotnicki Skopje in their Europa League third round qualifying soccer match on Thursday. REUTERS/Phil Noble (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER)

Grêmio, Liverpool, Lazio og tilbage til Grêmio.

Lucas Leiva blev tidligere på året hentet tilbage til brasiliansk fodbold, men nu er fremtiden uklar for den tidligere Liverpool- og Lazio-spiller.

Leiva har nemlig skrevet på sin Twitter-profil, at Grêmio har fjernet ham fra alt fysisk træning, da man har opdaget en ændring i spillerens hjerterytme i en rutineundersøgelse op til den nye sæson.

I sin ti år lange Liverpool-æra nåede den defensive midtbanespiller 346 kampe og syv mål. I den tid vandt han, og Liverpool, Liga Cuppen en enkelt gang.

I 2017 rykkede han til italienske Lazio i Serie A. Her blev han en væsentlig del af holdet, og ikke mindst deres Coppa Italia-succes i 2019.

Efter 15 år i europæisk fodbold, var det i sommer tid til at hive pløkkerne op og tage tilbage til den klub, hvor han fik sin fodbold-uddannelse. Gremio, som kæmpede for at komme tilbage til toppen af brasiliansk fodbold, hentede Lucas Leiva tilbage på en fri transfer, og sidenhen har de sikret sig oprykning til den bedste brasilianske række.

Medie: Liverpool henter VM-stjernefrø

Den brasilianske Serie A starter igen den 13. april 2023 og det er endnu uklart, om Lucas Leiva når at blive klar til sæsonstart.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P