VM 2026

Fransk landsholdsstjerne inden VM-semifinale: Marokko er ikke nået så langt ved et tilfælde

Onsdag brager Frankrig og Marokko sammen i den sidste af de to VM-semifinaler, og franske Raphael Varane fortæller forud for opgøret, at Marokko ikke er nået så langt i turneringen ved et tilfælde.

Frankrig kunne næppe have ønsket sig en anden modstander til semifinalen ved VM 2022. Hvert fald ikke før turneringsstart.

På papiret ville det formentlig være en drøm, hvis man på forhånd kunne vide sig sikker på “blot” at skulle besejre Marokko, for at nå i en VM-finale.

Marokko har dog vist sig fra sin bedste side, og har på sin færd til semifinalen sendt de to nabonationer Spanien og Portugal ud i knockoutfasen, mens Belgien blev besejret med 2-0 i gruppespillet.

Med andre ord, så er det ikke helt små og ubetydelige fodboldnationer, der har måttet se sig forvist fra Qatar af den nordafrikanske nation.

Raphael Varane er dog opmærksom på, at Marokko ikke må undervurderes.

– England var en svær opgave, og vi var tvunget til at kæmpe for at vinde. Vi har nu nok erfaring på holdet til at sikre, at vi ikke falder i en fælde. Hvis Marokko er her, så er det ikke gennem tilfældigheder. Det er op til os, de erfarne spillere, at forberede de andre til slaget.

– De har skrevet marrokansk fodboldhistorie. Deres flottes præstationer har givet dem en masse tillid, og det er et forenet og sammentømret hold.

– De har spillere af høj kvalitet. De er her ikke gennem tilfældigheder. Vi forventer en masse modstand, siger den franske midtstopper ifølge Manchester Uniteds hjemmeside.

VM-semifinalerne nærmer sig: To franske profiler fraværende ved træning

Marokko har skrevet historie ved at være den første afrikanske nation nogensinde til at nå en VM-semifinale.

Kampen mellem Frankrig og Marokko spilles onsdag klokken 20.00 og kan ses på TV 2 og TV 2 PLAY.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P