2 min læsningPortugal-stjerne indebrændt: De kan rende mig!

Først var Pepe ude og kritisere FIFA for valget af dommeren til kampen mod Marokko. Nu smækker Bruno Fernandes VM-døren i med en voldsom sviner.

2 min læsning
Portugal-lejren er stærkt utilfredse med, at en argentinsk dommer dømte kampen mod Marokko. Bruno Fernandes sviner FIFA til.

Skuffelsen hos portugiserne var ikke til at skjule på grønsværen efter 1-0 nederlaget til Marokko, der altså betød VM-exit for de europæiske stjerner.

Men vreden har efterfølgende fået frit spil i Portugal-lejren. Først var Pepe ude og kritisere FIFA for at have valgt en argentinsk dommer til at dømme kampen.

Frustreret Pepe raser mod FIFA for dommervalg: Det er uacceptabelt

Helt så mådeholdende var midtbanestjernen Bruno Fernandes ikke. Her fik FIFA nemlig en medfart helt uden filter.

– De kan rende mig!

Sådan lød Fernandes’ konkrete holdning til valget af, at en argentiner styrede fløjten under nederlaget. Kritikken går på at Argentina allerede havde sikret sig en plads i semifinalen inden Portugals kamp, hvorfor dommerens nationalitet burde have været af en anden.

– Jeg ved ikke, om de har tænkt sig at forære trofæet til Argentina. Jeg er ligeglad. Jeg siger, hvad jeg synes, og så kan de rende mig! 

– Det er meget mærkeligt, at dommeren, der dømte vores kamp, kommer fra et land, der stadig er med i turneringen. Det er tydeligt, at de søgte modgang til os på banen, lyder kritikken fra Bruno Fernandes.

Sensationelt! – Marokko skriver VM-historie og sender Portugal ud

I semifinalen møder Argentina Kroatien, mens Marokko fortsat afventer, hvem deres modstander bliver imellem Frankrig og England.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer