1 min læsningHar Hjulmand overvejet at stoppe? – Der er ingen hellige køer

Kasper Hjulmand kigger indad efter den danske VM-skuffelse, og landstræneren mener ikke, at der bør være nogen "hellige køer".

1 min læsning
Kasper Hjulmand, VM, VM 2022, skal Kasper Hjulmand stoppe som landstræner?

Det danske landshold skuffede fælt ved VM-slutrunden i Qatar.

Modsat sommeren 2021, har landstræner Kasper Hjulmand denne gang været offer for en hel del kritik, sammen med resten af landsholdet.

I et stort interview med TV 2 Sport, bliver den danske landstræner adspurgt, om han har overvejet at stoppe på landsholdet i kølvandet på den store VM-skuffelse.

– Det er ikke sådan, at jeg overvejer, at nu smutter jeg. Men der skal ikke være nogen hellige køer, siger Kasper Hjulmand og fortsætter:

– Det er vigtigt, at man arbejder det hele igennem. Jeg synes, det er helt forfejlet bare at sige: ”Nej, nej, selvfølgelig” og ”bare kør videre”. Nej, det er vigtigt at finde ud af – helt til bunden – hvordan man laver det bedste setup og hold for landsholdet, for fremadrettet at kunne gå til angreb. Det har landsholdet fortjent.

– Processen kører, og der er ikke to streger under noget endnu.

Danmark røg ud af VM efter at have spillet uafgjort med Tunesien, hvorefter det blev til nederlag mod først Frankrig og dernæst Australien.

Australsk landstræner kritiserer Hjulmand for seddel-episode: De havde ingen plan

Det danske landshold samles næste gang, når Finland gæster Parken den 23. marts næste år.

Du kan se hele interviewet med Kasper Hjulmand på TV 2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer