2 min læsningHjulmand ovenpå dansk VM-skuffelse: Kommer til at give et kraftigt svar

Kasper Hjulmand afviser, at mediernes indflydelse var en af årsagerne til Danmarks skuffende præstation ved VM-slutrunden i Qatar - og varsler samtidig en kraftig reaktion fra landsholdet.

2 min læsning
Kasper Hjulmand, Danmarks landshold, VM 2022, VM i Qatar.

Det danske landshold formåede ikke at levere samme berusende fodboldoplevelse til danskerne, som tilfældet var det i sommeren 2021.

Tre kampe ved VM-slutrunden i Qatar, og så var det farvel og tak fra dansk side – I en pulje, der så mere end overkommelig ud på papiret.

Det danske landshold var slet ikke til at kende på banen, og årsagerne hertil kan være mange. Svarene mangler givetvis endnu.

Men noget, der ikke har været en årsag, er mediernes indflydelse.

Den megen snak om værtsnationens dårlige menneskesyn og de tusindevis af migrantarbejdere, der under slavelignende forhold har måttet lade livet for at Qatar kunne byde velkommen til VM-slutrunden, fyldte meget både før og under slutrunden.

Men Kasper Hjulmand afviser, at det har været årsagen til den skuffende præstation ved slutrunden.

– Det er jo ikke mediernes skyld. Det er jo op til os, at skabe de rammer og læse mediebilledet. Læse den her slutrunde. Så vi tager fat i os selv. Det er det, vi kan gøre noget ved.

– Og derfor siger jeg, at vi bebrejder ikke andre end os selv, for den præstation, vi har lavet, lyder det fra Kasper Hjulmand i et stort interview med TV 2 SPORT.

Den danske landstræner varsler i stedet, at man kan forvente en reaktion fra landsholdet.

– Det er op til os at sørge for, at vi lærer af det. At vi står stærkere, og at vi kommer ud med hovedet oppe og er tophamrende klar. Det her hold kommer til at give et kraftigt svar. Og det kommer vi til.

Har Hjulmand overvejet at stoppe? – Der er ingen hellige køer

Det danske landshold skal næste gang i aktion den 23. marts, når Finland gæster Parken i EM-kvalifikationen.

Du kan se hele interviewet med Kasper Hjulmand på TV 2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer