2 min læsningRonaldo om manglende plads i startopstillingen: Tror du virkelig, det er en god idé?

Cristiano Ronaldo var ikke sikker på, at det var en god idé at lade ham starte ude i opgøret mellem Portugal og Schweiz.

2 min læsning
Cristiano Ronaldo om bænkplads. Portugal. VM 2022 Qatar.
Foto: Suhaib Salem/Reuters/Ritzau Scanpix

Cristiano Ronaldo starter normalt altid på banen for Portugal. Men ved Portugals seneste opgør ved VM var sagen en anden.

Ronaldo startede således på bænken, mens Benficas Goncalo Ramos fik en plads som spidsangriber for portugiserne. Og det gik som bekendt meget godt for Ramos, der sparkede bolden i kassen hele tre gange i Portugals overbevisende 6-1-sejr.

Før opgøret tog den portugisiske landstræner Fernando Santos en snak med Cristiano Ronaldo for at forklare ham, at han ville starte på bænken i opgøret. Og det var Ronaldo ikke sikker på, var en god idé.

På et pressemøde fredag fortæller Santos ifølge BBC, at hans fravalg af Ronaldo ikke faldt i god jord. Men det gør det aldrig hos spillerne, ligemeget hvem der er tale om.

– Jeg talte med ham efter frokost på spilledagen og inviterede ham ind på mit kontor. Af indlysende grunde var Cristiano ikke særlig glad for det, da han altid har været med fra start. Han sagde til mig: ‘Tror du virkelig, det er en god idé?’.

– Men vi havde en normal samtale, hvor jeg forklarede mine synspunkter, og selvfølgelig accepterede han dem. Vi havde en ærlig og normal samtale.

Portugal afviser: Ronaldo truede ikke med at forlade VM

Der har senest været rygter om, at Cristiano Ronaldo har truet med at forlade den portugisiske landsholdslejr i Qatar. De rygter er dog blevet skudt ned. Det samme gjorde Santos endnu en gang ved pressemødet

– Han (Ronaldo red.) har aldrig fortalt mig, at han ville forlade vores landshold. Jeg synes, at det er på høje tid, at vi stopper med denne samtale, stopper kontroverserne.

– Det er på høje tid at lade Ronaldo være i fred, som en anerkendelse for, hvad han har gjort for portugisisk fodbold.

Ancelotti kommer Ronaldo til undsætning: Hvordan kan han være et problem?

Portugal skal igen i aktion ved VM-slutrunden, når de lørdag møder Marokko i VM-kvartfinalen. Et opgør der fløjtes op klokken 16:00 og kan følges på TV 2 og TV 2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer