1 min læsningAncelotti kommer Ronaldo til undsætning: Hvordan kan han være et problem?

Carlo Ancelotti forstår ikke problemerne mellem Cristiano Ronaldo og hans trænere.

1 min læsning
Carlo Ancelotti, VM 2022, Portugal, Cristiano Ronaldo.

Da Cristiano Ronaldo blev pillet af banen i det 65. minut i opgøret mellem Portugal og Sydkorea, var han ikke videre begejstret.

Siden var Portugals landstræner, Fernando Santos, ude og rette kritik af Ronaldo over hans opførsel i forbindelse med udskiftningen, da han ikke mener, at den slags klæder en anfører.

Senest startede Cristiano Ronaldo så på bænken, da Portugal tirsdag kørte Schweiz over med 6-1 i ottendedelsfinalen.

Også på klubplan har sæsonen været fyldt med negative historier for Ronaldo, der i sidste ende endte med en overrevet kontrakt i Manchester United.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Men hvad er det egentlig, folk er så utilfredse med?

Det spørgsmål stiller Ronaldos tidligere træner, Real Madrid-træner Carlo Ancelotti, for han forstår det i hvert fald ikke.

– Jeg var træner for ham i to år uden problemer. Tværtimod, så løste han mine problemer. Han scorer et mål per kamp, så hvordan kan man se ham som et problem?

– Han træner godt, og han er meget detaljeorienteret. Jeg synes, at det var meget nemt at træne ham. Han er en enestående spiller, siger Carlo Ancelotti i et interview med Corriere dello Sport.

Portugal afviser: Ronaldo truede ikke med at forlade VM

Cristiano Ronaldo har muligheden for at komme i aktion og bevise sit værd næste gang lørdag klokken 16.00, hvor Marokko venter i kvartfinalen ved VM-slutrunden i Qatar.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer