VM 2026

Ancelotti kommer Ronaldo til undsætning: Hvordan kan han være et problem?

Carlo Ancelotti forstår ikke problemerne mellem Cristiano Ronaldo og hans trænere.

Carlo Ancelotti, VM 2022, Portugal, Cristiano Ronaldo.

Da Cristiano Ronaldo blev pillet af banen i det 65. minut i opgøret mellem Portugal og Sydkorea, var han ikke videre begejstret.

Siden var Portugals landstræner, Fernando Santos, ude og rette kritik af Ronaldo over hans opførsel i forbindelse med udskiftningen, da han ikke mener, at den slags klæder en anfører.

Senest startede Cristiano Ronaldo så på bænken, da Portugal tirsdag kørte Schweiz over med 6-1 i ottendedelsfinalen.

Også på klubplan har sæsonen været fyldt med negative historier for Ronaldo, der i sidste ende endte med en overrevet kontrakt i Manchester United.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Men hvad er det egentlig, folk er så utilfredse med?

Det spørgsmål stiller Ronaldos tidligere træner, Real Madrid-træner Carlo Ancelotti, for han forstår det i hvert fald ikke.

– Jeg var træner for ham i to år uden problemer. Tværtimod, så løste han mine problemer. Han scorer et mål per kamp, så hvordan kan man se ham som et problem?

– Han træner godt, og han er meget detaljeorienteret. Jeg synes, at det var meget nemt at træne ham. Han er en enestående spiller, siger Carlo Ancelotti i et interview med Corriere dello Sport.

Portugal afviser: Ronaldo truede ikke med at forlade VM

Cristiano Ronaldo har muligheden for at komme i aktion og bevise sit værd næste gang lørdag klokken 16.00, hvor Marokko venter i kvartfinalen ved VM-slutrunden i Qatar.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P