1 min læsningPortugal afviser: Ronaldo truede ikke med at forlade VM

Rygterne om at bænkpladsen mod Schweiz fik Cristiano Ronaldo til at true med at forlade VM-lejren er usande, skriver Portugals fodboldforbund.

1 min læsning
Det portugisiske fodboldforbund afviser nu rygterne om, at Cristiano Ronaldo truede med at forlade den portugisiske landsholdslejr.
Foto: Patricia De Melo Moreira/AFP/Ritzau Scanpix

På intet tidspunkt har Portugal set mere overbevisende ud.

Schweiz blev i ottendedelsfinalen ved VM sendt hjem til Alperne med et svigende 6-1-nederlag, og pludselig lignede portugiserne en reel udfordrer til at vinde VM.

Overskrifterne ovenpå kampen handlede dog i lige så høj grad om landstræner Fernando Santos’ opstilling til kampen, for Santos havde foretaget den umulige prioritet: Cristiano Ronaldo var bænket.

Den klubløse megastjerne kom først på banen med et kvarter tilbage af kampen, og det har efterfølgende skabt rygter om, at landsholdsanføreren truede med at forlade VM-lejren.

De rygter er der dog intet i, forsikrer det portugisiske fodboldforbund nu.

– Nyheder udgivet denne torsdag rapporterer, at Cristiano Ronaldo truede med at forlade landsholdet under en samtale med landstræner Fernando Santos.

Landstræner afslører: Derfor var Cristiano Ronaldo bænket

– FDF (Det portugisiske fodboldforbund, red.) gør det klart, at på intet tidspunkt truede landsholdsanføreren med at forlade landsholdslejren i Qatar, lyder det i en pressemeddelelse.

Cristiano Ronaldo kan, hvis han kommer i kamp i Portugals kvartfinale mod Marokko, udligne rekorden for flest landskampe anerkendt af FIFA.

196 landskampe kan Ronaldo nå op på – det er det samme antal, som kuwaitiske Bader Al-Mutawa, som indtil nu har siddet alene på rekorden. 37-årige Al Mutawa er fortsat aktiv, men da Kuwait ikke er med til VM, kan Ronaldo snuppe rekorden til sig selv, såfremt Portugal slår Marokko.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer