2 min læsningDansk U21-landstrænerduo forlænger

Også de kommende danske U21-landsholdsspillere kan se frem til at få Jesper Sørensen og Steffen Højer som landstrænerduo.

2 min læsning
DBU har forlænget kontrakten med U21 Landstræner Jesper Sørensen og assistent Steffen Højer.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

DBU har torsdag offentliggjort en kontraktforlængelse med U21-landstræner Jesper Sørensen.

Den tidligere assistent i AGF og Brøndby skrev i september 2021 under på en kontrakt med DBU, og den kontrakt har han nu forlænget, så den kommer til at løbe frem til 2024.

– Jeg er glad for, at DBU har været tilfredse med det arbejde, der er lavet omkring U21-landsholdet, og at de, ligesom jeg selv, ønsker at forlænge. Det betyder også, at vi nu får ro på i trænerteamet og kan gå frem mod den næste store opgave, som er at kvalificere os til U21 EM-slutrunden i 2025 med et nyt kuld unge og talentfulde spillere, som jeg ser meget frem til at arbejde sammen med mod nye mål, lyder det fra Jesper Sørensen.

Det er dog ikke kun Jesper Sørensen, der har fået forlænget sin kontrakt. Også assistenttræner Steffen Højer er nu ombord til 2024.

– Det har haft stor betydning for min beslutning, at Steffen Højer også forlænger. Vi har et stærkt samarbejde, som fungerer rigtig godt, siger Jesper Sørensen og suppleres af Højer:

– Jeg nyder at arbejde sammen med både Jesper og resten af holdet og ikke mindst de spillere, der er en del af holdet. Nu har vi lidt arbejdsro, men kan jo snart se frem mod en nye EM-kvalifikation, siger Steffen Højer.

Det danske U21-landshold sluttede som toer i sin EM-kvalifikationsgruppe bag Belgien. Efterfølgende trak holdet den værst tænkelige modstander i playoffen i form af Kroatien.

Et 2-1-nederlag på udebane blev vendt med en 2-1-sejr hjemme i Vejle, og derfor skulle de to mandskaber afgøre duellen i en straffesparkskonkurrence. Her brændte kroaterne kun et enkelt forsøg, mens danskerne brændte to, og af den grund formåede Danmark ikke at kvalificere sig til det femte U21-EM i træk.

Nyt kapitel for Danmarks U21-landshold: Her er truppen

Det danske U21-landshold var i november på træningslejr i Tyrkiet, hvor det blev til træningskampe mod Sverige og Ungarn.

Efter sommerferien starter en ny kvalifikation til U21-EM.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer