1 min læsningRabiot: Vi er ikke afhængige af Mbappé

Adrien Rabiot er ganske imponeret over landsmanden Kylian Mbappé, men han mener ikke, at det franske landshold er afhængige af PSG-stjernen.

1 min læsning
Adrien Rabiot, Kulian Mbappé, Frankrig-England kvartfinale VM 2022 Qatar.

Adrien Rabiot insisterer på, at det franske landshold ikke er afhængige af Kylian Mbappé for at opnå succes ved VM-slutrunden i Qatar.

PSG-stjernen har ellers gjort sit til at føre Frankrig til kvartfinalen ved slutrunden, hvor han med sine fem mål topper topscorerlisten ved dette års VM.

Men selvom Rabiot ikke køber præmissen om at Frankrig er decideret afhængige af Mbappé, så lægger han ikke skjul på, at den 23-årige angriber er en klar styrke for franskmændende.

– Der er ingen afhængighed. Han er vores primære våben, men vi har også andre spillere, som kan gøre en forskel på andre måder, siger Adrien Rabiot ifølge The Independent og fortsætter:

– Vi regner med ham, ligesom vi gør med alle andre spillere i denne gruppe. Vi har brug for at alle står skarpt, når vi skal møde England.

– Kylian er imponerende, og han udvikler sig fra år til år og bliver endnu bedre. Jeg ved ikke, hvornår det stopper. Vi er heldige at have ham på vores hold og ikke imod os.

Kyle Walker om Mbappe-duel: Kommer ikke til at rulle den røde løber ud

Kylian Mbappé, Adrien Rabiot og de øvrige franskmænd skal i aktion ved VM-slutrunden næste gang lørdag klokken 20.00.

Her venter England i kvartfinalen, og kampen kan ses på DR1 og DRTV.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer