2 min læsningMedie: Vanvittig Bellingham-pris skræmmer Real Madrid væk

Jude Bellingham bliver efter alt at dømme en særdeles dyr herre, når de største klubber i Europa skal kæmpe om den unge englænders underskrift.

2 min læsning
Jude Bellingham ny klub, Bellingham Real Madrid, Dortmund, Liverpool
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Jude Bellingham er i disse dage afsted med det engelske landshold til VM-slutrunden i Qatar.

Her har han indtil videre vist sig at være en vigtig spiller på det stjernespækkede mandskab, trods sine blot 19 år.

De gode VM-præstationer fra Bellingham medfører formentlig julelys i øjnene hos Dortmund-ledelsen, der kan se prisen på den unge midtbanespiller stige og stige.

Men mens Dortmund kan lune sig ved tanken om en enorm transfersum, når Jude Bellingham formentlig bliver solgt inden alt for længe, så skal de interesserede klubber til at grave dybt for at finde det helt store checkhæfte frem.

I hvert fald skriver spanske Marca, at der nu bliver snakket om en pris på svimlende 150 millioner euro for Jude Bellingham. Det svarer til lidt mere end 1,1 milliarder kroner.

Marca skriver videre, at udsigten til det enorme beløb har fået Real Madrid til at trække sine kløer til sig. Selvom interessen for Jude Bellingham fortsat er stor i den spanske kongeklub, så er man ikke villig til at diske op med så stort et beløb.

Real Madrid har ellers været meldt som en af de største favoritter til at hente Jude Bellingham, men ifølge den spanske avis er det nu Liverpool, der har lagt sig i front.

Intet er dog sikkert endnu, og også Chelsea og Manchester City skulle holde et vågent øje med Jude Bellingham.

Bellingham afslører hemmeligheden bag talentet: Sådan er jeg opfostret

Jude Bellingham har noteret sig for et mål og en assist for England ved VM-slutrunden i Qatar, hvor han og resten af det engelske landshold lørdag klokken 20.00 tørner sammen Frankrig i kvartfinalen.

Jude Bellingham er den eneste spiller i den engelske VM-trup, der lige nu ikke tørner ud for en Premier League-klub.

Dortmund har papir på den unge englænder frem til sommeren 2025.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer