2 min læsningBellingham afslører hemmeligheden bag talentet: Sådan er jeg opfostret

Jude Bellingham har vist hele verden sit utrolige talent ved VM, der har rod i en indre ærgerrighed.

2 min læsning
Dette vil Real Madrid maksimalt betale for Jude Bellingham

Hvis ikke han var det inden VM, så er Jude Bellinghams navn på alle fodboldinteresseredes tunger, når slutrunden afsluttes.

Den blot 19-årige englænder har domineret samtlige facetter af den centrale midtbane for briterne gennem turneringen.

Medie: Real Madrid har disse tre alternativer til Jude Bellingham

Talentet udspringer sig af en indre ærgerrighed, Bellingham er født med, og som han siden fik ind med modermælken – nu er kompetencen en del af hans sprudlende stil.

– Jeg tror, at når man har sådan en hund gemt i sig, så er man født med den.

– Den måde jeg er blevet opfostret i fodboldverdenen, skal man have den hund i sig og gå ind til kampene vel vidende, at alle kampe er en krig, og det skal man være klar til. Det er noget, jeg har, siger Jude Bellingham til The Independent.

Ved VM i Qatar scorede teenageren i åbningskampen mod Iran efterfulgt af en assist i ottendedelsfinalen mod Senegal, men Bellinghams force har været at tage styringen inde på midtbanen med aggressive tilbageerobringer og stormende kontrastød – en side af sig selv han ikke genkender uden for grønsværen.

– Jeg føler, at jeg er en flink fyr uden for banen, men når jeg går ind på banen, er der noget i mig, der tager over, hvis jeg skal være ærlig. Derude er der ikke nogen venner, udover dem i samme trøje som mig selv, fortæller det unge stjerneskud.

I kvartfinalen møder England de forsvarende verdensmestre fra Frankrig. Den kamp spilles lørdag klokken 20:00, og den kan følges på DR 1 og DR TV.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer