2 min læsningBarca-boss om Frenkie de Jong: Ikke til salg længere

FC Barcelona var tæt på at sælge Frenkie de Jong i sommerens transfervindue, men nu er det ikke længere aktuelt.

2 min læsning
FC Barcelona, Frenkie de Jong.

Sommerens transfervindue bød som vanligt på et hav af rygter.

Et af de mere vedholdende rygter gik på, at Frenkie de Jong var på vej væk, og at Manchester United stod klar med åbne arme.

En handel fandt dog aldrig sted, og det tyder nu på, at Frenkie de Jong bliver i FC Barcelona de kommende transfervinduer. Manchester United og de øvrige bejlere har forpasset chancen.

Det fortæller den catalanske storklubs sportsdirektør, Jordi Cruyff, til SPORT.

Han erkender dog samtidig også, at det var tæt på at ende med et salg af den hollandske midtbanegeneral i sommer.

Er de Jong stadig til salg?

– Det er ikke noget, vi taler om længere. I fodbold sker der nogle gange noget, som ikke har decideret med fodbold at gøre.

– Fair Play-situationen. Ikke alle forstår, hvad det går ud på, og det bliver ændret nærmest hver uge, men der er situationer og beslutninger, som ikke kun er fodboldrelaterede. Men nu er der gået tid, og han (Frenkie de Jong, red.) spiller en vigtig rolle her, siger Jordi Cruyff til SPORT.

Var den økonomiske situation tæt på at tvinge jer til at sælge?

– Det var en mulighed, fordi gode spillere altid er eftertragtet i gode klubber. Sådan fungerer det. Men nu er situationen den, at han er her, og han spiller en vigtig rolle.

– Frenkie blev, han er en elsket spiller og folk har store forventninger til ham, fordi han er meget talentfuld og en lidt speciel spiller.

Medie: FC Barcelona følger VM-aktuel Premier League-brasilianer

Frenkie de Jong blev hentet til FC Barcelona i sommeren 2019. Sidenhen er det blevet til 157 kampe i Barca-trøjen for den 25-årige hollænder.

Mens VM-slutrunden fortsat løber af stablen i Qatar, indtager FC Barcelona førstepladsen i LaLiga med to point ned til Real Madrid på andenpladsen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer