1 min læsningMedie: FC Barcelona følger VM-aktuel Premier League-brasilianer

FC Barcelona har øjnene rettet mod VM-slutrunden, hvor de har fundet en brasiliansk spiller, som de finder særlig interessant.

1 min læsning
FC Barcelona holder øje med Gabriel Martinelli. Arsenal. VM 2022 Qatar. Brasilian. Premier League. LaLiga.
Foto: Odd Andersen/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

En VM-slutrunde er nok det største udstillingsvindue i professionel fodbold. Derfor er det da også naturligt, at flere klubber rundt om i verden holder øje med potentielle transferemner.

Og en af de klubber, der eftersigende bruger VM-slutrunden til at scoute spillere, er den spanske storklub, FC Barcelona, som angivligt har et særligt godt øje til en af spillerne på det brasilianske landshold.

Ifølge mediet Sport holder Barca nemlig godt øje med den brasilianske Arsenal-profil, Gabriel Martinelli. Interessen skulle dog ikke blot være opstået under VM-slutrunden, men skulle have været vedvarende i løbet af sæsonen.

FC Barcelona insisterer: Profil skal gå ned i løn

Ifølge Sports oplysninger skulle FC Barcelona se Martinelli som en langsigtet investering, som først i fremtiden bliver aktuel.

Mediet skriver nemlig, at det helt store håb for FC Barcelona er, at Martinelli ikke vælger at forlænge kontrakten med Arsenal, som i skrivende stund står til at udløbe i 2024.

I det tilfælde vil den catalanske storklub således stå klar til at hente brasilianeren til Barcelona.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer