1 min læsningHoldlæge giver opdatering på Neymar-skade

Den brasilianske stjerne Neymar har allerede misset to kamp ved VM grundet skade. Nu giver holdlæge en opdatering på skadessituationen.

1 min læsning
Neymar skade. Hvornår er Neymar klar til at spille? Brasilien. VM 2022 Qatar.
Foto: Amanda Perobelli/Reuters/Ritzau Scanpix

Neymar har ikke været i spil ved VM siden første opgør ved slutrunden, hvor han måtte udgå med en ankelskade efter 79 minutters spil.

Nu går spørgsmålene så på, om Neymar når at blive klar til Brasiliens kommende opgør i ottendedelsfinalerne, hvor man mandag møder Sydkorea.

Men det er endnu uvist, hvornår den brasilianske profil igen vil være kampdygtig ved VM 2022 i Qatar. Det fortæller Brasiliens holdlæge ifølge det spanske medie SPORT.

– Med hensyn til Neymar og Alex Sandro, så har vi fortsat 72 timer til den næste kamp. Tiden er til vores fordel, kunne holdlæge Rodrigo Lasmar udtale sent i går aftes.

– De har ikke trænet med bold endnu, men det kommer de til at gøre i løbet af lørdag. Her kommer vi til at observere og holde nøje øje med, hvordan de respondere på den nye stimulus. Det bliver afgørende for, om de kan nå at blive klar eller ej.

Ifølge mediet melder flere dog om, at Neymar muligvis ikke bliver klar før en potentiel semifinale. Men lørdagen skulle angiveligt give mere klare svar.

Neymar bliver nedlagt mere end alle andre: Det skal stoppes

På trods af et overraskende nederlag til Cameroun i sidste spillerunde i gruppespillet, sikrede Brasilien sig førstepladsen i VM Gruppe G.

I ottendedelsfinalerne står Brasilien over for Sydkorea. En kamp der spilles klokken 20:00 på mandag.

Få det fulde overblik på VMs ottendedelsfinaler her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer