VM 2026

Neymar bliver nedlagt mere end alle andre: Det skal stoppes

Den brasilianske landstræner, Tite, mener, at modstanderne decideret har fokus på at sparke Neymar ned - og det skal stoppes.

Neymar, VM 2022, Neymar ankel, Neymar skade, hvornår er Neymar klar igen?, VM Qatar, Brasilien.

Da Brasilien torsdag tog hul på VM 2022 med 2-0-sejren over Serbien, måtte Neymar lade sig udskifte efter 80 minutter.

Udskiftningen kom i kølvandet på en hård tackling fra serbernes Nikola Milenkovic, og det kom sidenhen frem, at Neymar har forstuvet sin ankel.

Brasiliens landstræner, Tite, langer nu ud efter brugen af de ufine kneb og hårde tacklinger, som han mener er bevidst målrettet mod Neymar.

– Hvis du vil fejre fodbolden, bliver du nødt til at have fokus på frisparkene.

– De (modstanderen, red.) fokuserer på specifikke spillere. Det er resultatet. Det skal stoppes, lyder det fra Tite ifølge BBC.

Tite har nok fat i noget, for der blev begået intet mindre end hele ni frispark mod Neymar i kampen mod Serbien. Det er mere end nogen anden spiller i den indledende runde ved VM-slutrunden i Qatar.

BBC skriver videre, at Neymar siden sin første VM-slutrunde i 2014 er den spiller, der er blevet begået flest frispark imod ved den store turnering.

Hele 53 frispark er der blevet begået mod Neymar ved VM-slutrunderne siden 2014. Det er 11 flere end nogen anden spiller i samme periode.

Brasilien spiller sin næste kamp ved slutrunden mandag klokken 17.00 mod Schweiz.

Her er Neymar på forhånd blevet meldt ukampdygtig, men man har i den brasilianske VM-lejr stor tro på, at PSG-stjernen endnu ikke har spillet sin sidste kamp ved dette års VM.

Medie: Neymar i klar bedring – i spil til gruppekamp

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P