VM 2026

Brasiliansk skadesbombe: To spillere er ude af VM

To af Brasiliens VM-stjerner meldes lørdag ude af VM-slutrunden, da begge ikke kan nå at blive skadesfri før slutrundens afslutning.

Brasilien skader. To Brasilien-spiller er færdige ved VM.
Foto: Issouf Sanogo/AFP/Ritzau Scanpix

Der har været stor fokus på skader i den brasilianske VM-trup, hvor flere har døjet med skadesproblemer.

Specielt Neymar har været i fokus, da han udgik med en ankelskade allerede i første VM-opgør.

Lørdag er det kommet frem, at to spillere er færdige ved VM-slutrunden, da de ikke kan nå at blive skadesfri inden slutrundens afslutning. Det skriver mediet Globo.

Det er dog ikke Neymar, der meldes ude af VM, men i stedet Arsenal-angriberen Gabriel Jesus, og Sevilla-backen Alex Telles.

Begge har døjet med knæskader efter kampen mod Cameroun, som lørdag er blevet undersøgt nærmere. Og her skulle melding eftersigende være klar.

Ifølge mediet kræver Alex Telles’ skade en operation, og det er foreløbigt uvist, hvor længe han vil være ude med skade, mens Gabriel Jesus forventes at være ude i omkring tre uger.

Holdlæge giver opdatering på Neymar-skade

Neymar døjer som sagt ligeledes med en skade i anklen, hvilket Brasiliens holdlæge gav en opdatering på sent i går aftes. Læs mere om dette ovenfor.

Udover Neymar er også Alex Sandro og Danilo ramt af skader, som gør, at de heller ikke har været kampdygtige. De kan dog alle stadig nå at blive klar til mandagens opgør i ottendedelsfinalerne mod Sydkorea.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P