2 min læsningFC Midtjylland blander sig med de største – skal diskutere ungdommens Champions League med storklubber

FC Midtjylland skal, sammen med ni europæiske storklubber, diskutere det fremtidige format for ungdommens Champions League.

2 min læsning
FC Midtjylland Logo

Champions League-formattet, som vi kender det, ændres fra 2024 – i hvert fald for seniorfodbolden.

Men hvad der skal ske med ungdommens Champions League er endnu uklart.

Derfor er en arbejdsgruppe på ti europæiske klubber blevet inviteret til at diskutere det fremtidige format for ungdommens Champions League. Og her blander FC Midtjylland sig med flere europæiske storklubber.

Fredag formiddag skriver klubben nemlig på sin hjemmeside, at man i FCM har fået en invitation til arbejdsgruppen.

Her skal FCM altså diskutere fremtiden for ungdommens største europæiske klubturnering, den såkaldte UEFA Youth League, sammen med Atletico Madrid, Chelsea, Olympique Lyon, SL Benfica, Ajax, Red Bull Salzburg, APOEL, Ludogorets og MSK Zilina.

Medie: FCM i hård konkurrence med Monaco og PSV om svensk talent

Og det vækker glæde hos akademichef i FC Midtjylland, Flemming Broe:

– Vi er stolte og beærede over at komme med i den her arbejdsgruppe. Det er et spændende og inspirerende arbejde at være en del af. Vi har fået mulighed for at byde ind med nogle af de ting, vi ser som både udfordringer og muligheder i forbindelse med afviklingen af et nyt format, fortæller akademichef Flemming Broe og fortsætter:

– Det er en gruppe med stor diversitet. Det er alt lige fra de største klubber i store fodboldlande til mindre lande. Dermed får vi et differentieret syn på, hvad klubberne tænker og arbejder med.

FC Midtjylland straffes med stor bøde og et tomt udebaneafsnit

FC Midtjylland har efter alt at dømme fået en plads i arbejdsgruppen, da klubbens U19-hold har præsteret flot i Europa.

FCMs akademichefen roser iøvrigt UEFA for at lade alle klubber komme til ordre under møderne i Youth League-arbejdsgruppen, som hidtil har givet FCM gode kontakter og et unikt indblik i, hvad der foregår på andre europæiske akademier.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer